Cautare

17666 de rezultate pentru "art mariage satu mare" (3.12 secunde)
"Eliberarea unui nou permis de conducere cu o noua valabilitate administrativa se realizeaza la expirarea valabilitatii documentului, dupa efectuarea examinarii medicale prevazute la la art.22" scrie in art 9 al legii 203, publicata ieri in Monitorul Oficial. ... Art.
euro fara TVA, aceasta fiind cea mai mare investitie demarata de stat in sectorul constructiilor civile anul acesta.
Un alt secretar de stat liberal, Nicolae Lazin, detine un ha de teren arabil, dobindit in 1993, si o casa in Satu Mare, pe str.
Initiatorul estima ca, prin adoptarea respectivei legi, se va crea efectul impunerii "unei atitudini generale caracterizate de responsabilitate in sectorul presei", o asemenea atitudine rezultand si din principiul enuntat in Conventia pentru apararea drepturilor omului si a Libertatilor fundamentale (art.lO, pct.2), conform caruia libertatea de exprimare comporta indatoriri si responsabilitati.
Satu Mare: ... Art. 20. - (1) Pentru partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantele politice si aliantele electorale, pragul electoral de atribuire a mandatelor reprezinta 5% din totalul voturilor valabil exprimate, la nivel national.
In cadrul acestei etape sunt prevazute organizarea si desfasurarea de prezentari si mese rotunde in Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu-Mures, Craiova, Targoviste, Satu-Mare. ... 1.998/2006 privind aplicarea art.
Basescu stia ca starea de urgenta ar fi impiedicat demisia guvernului Tariceanu, pe care o dorea cu disperare ca sa declanseze alegeri anticipate si sa obtina un scor si mai mare pentru puterea de atunci.
Potrivit prevederilor art. ... Art. ... Multi candidati, putine declaratii Si, totusi, ANI pare sa se fi sufocat din cauza numarului mare de documente pe care trebuie sa le proceseze. ... Eu cred ca aceasta lege este o mare prostie.
autoritatea contractanta se incadreaza in una din categoriile prevazute la art.8, iar valoarea estimata a contractului/acordului-cadru de furnizare sau de servicii care urmeaza sa fie atribuit/incheiat este mai mare decat echivalentul in lei a 125.000 de euro;
autoritatea contractanta se incadreaza intr-una dintre categoriile prevazute la art. 8, iar valoarea estimata a contractului/acordului-cadru de furnizare sau de servicii care urmeaza sa fie atribuit/incheiat este mai mare decat echivalentul in lei a 125.000 de euro;
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
103032/2004, care reprezinta o plangere a lui Nicolae Rizea impotriva lui Nicolae Marghiol pentru comiterea infractiunilor prevazute la art. ... 293006/2006, SC Ferma Mixta SRL Dorobantu il acuza pe Nicolae Marghiol de inselaciune potrivit art.
Vladescu a mai afirmat, in acea perioada, ca banii vor fi investiti, in mare parte, in infrastructura rutiera.
Consilierii craioveni, mai presus de Codul Rutier Poate cea mai mare gafa a alesilor locali din inima Doljului o reprezinta Hotararea nr. ... Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat macar un minut in respectiva hotarare de guvern, unde, in art.
'In conformitate cu prevederile art. 64 din Constitutia Romaniei si art.
afara cu urmasa lui Stefan cel Mare (Autor : ... Abia dupa sedinta, cand am citit art. ... Mizil nu stie, in mod cert, nici faptul ca postarea sa intra in contradictie cu art.11, litera b.
La art. ... Sanctiunea este - conform art. ... In aceasta privinta, ii asteapta pe transportatori o mare surpriza: ... Facem mentiunea ca verificarile pe care le pot face inspectorii ARR vizeaza doar vehiculele comerciale (cu masa mai mare de 3,5 tone sau mai mult de noua locuri).
Potrivit minutei incheiate in urma sedintei Curtii Constitutionale din 16 februarie, modificarile aduse art.103 alin.(1) si (3) din Constitutie, precum si completarea art.103 din Constitutie cu trei noi alineate, referitoare la modalitatea de desemnare de catre Presedintele Romaniei a candidatului la functia de prim-ministru, au fost declarate neconstitutionale.
Asa cum ne-a prevenit de atata vreme, dupa aceste consultari inutile Io, Klaus, inaintemergator al tuturor legilor” va anunta numele celui desemnat pentru functia de Mare vizir la curtea sa:
Brokerul spune ca intentia oricarui mare actionar este aceea "de a scapa de minoritari. In felul acesta, compania mare isi poate pune in aplicare planurile si evita eventuale procese pe care le-ar putea avea cu micii actionari care cer te miri ce". ... Regulamentul CNVM invocat precizeaza, la art.
google-analytics.com